- Time Online
- 6d 9h
- Guild
- Igen , én viszont keveslem a felső kulcsot , a kiemelten keresőket rokkantra kell adóztatni ! 50% minimum .
Apostol TV Szuper jó TV ,még a zivatarban is a mikro átjátszás tökéletes mindig ,DE 2 napja a hangmoduláció csak fele hangerőt ad sajnos / majd kijavitják remélem / ,ugyanis ez a templomi adássorozat az erkölcsös nevelés mintapéldája a Plébános úr missziójaként ,ami a legfontosabb ,különösen MA .-elhangzik ugyebár ,hogy nincs az egészségünknél fontosabb, de a lelki erkölcsös nevelésnél ,életnél mégannyira sincs fontosabb Köszönet a Szederkényi plébános úrnak, !! Látom ,hogy a sziklatemplom Szerzetesei is és a Városmajoriak is nagyon jó okos,életrevaló szentbeszédeket mondanak a mai ifjuság nemegyszerű nevelése felé is !csakhát templomba kellene ám járni -hogy hallják ezeket a tanitásokat !! ,- Kormányunk egyetért az erkölcsös neveléssel , kell utat mutatni e téren is ! -a templomot pedig ne a hivők tartsák már fennt -,egyes politikai véleményekkel szemben,-ugyanis ez mindenkori államérdek ! . Elég csak SZENT ISTVÁN királyunkra gondolni . Ugyhogy én azt fogom értékelni ,aki az erkölcsös jövőt fogja managelni ,-mert a tündéri ifjuságunk lelke ma valahogy totál "magára maradt" sajnos! nincs valódi iránytű - -Ne halljon már az ember naponta ennyi szörnyű bajról ! Kérem a Jóisten vigyázó megvilágositó iránymutató áldását ,-és a Kormányunk anyagi támogatását is, amit szerintem biztosan meg fog adni az illetékesek az ÉLET missziojához ! Köszönöm !
/ A kvantumfizika pedig tudomány ,- nem ateista !-viszont bizonyiték - ,Akinek ezt kell tudni a templomhoz ! /
/ A kvantumfizika pedig tudomány ,- nem ateista !-viszont bizonyiték - ,Akinek ezt kell tudni a templomhoz ! /