Join 65,000+ Looksmaxxing Members!

Register a FREE account today to become a member. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox.

• DISCLAIMER: DO NOT ATTEMPT TREATMENT WITHOUT LICENCED MEDICAL CONSULTATION AND SUPERVISION

This is a public discussion forum. The owners, staff, and users of this website ARE NOT engaged in rendering professional services to the individual reader. DO NOT use the content of this website as an alternative to personal examination and advice from licenced healthcare providers. DO NOT begin, delay, or discontinue treatments and/or exercises without licenced medical supervision. Learn more

Hypothesis Beszél valaki magyarul?

Inanimate Pragmatist

There is nothing for your genetics
Reputable ★
Established ★
Time Online
5d 11h
Guild
This is a fictional account. All content, statements, and opinions are made up for a character and should not be taken seriously or as real.
Register to hide this ad
de amugy kb mennyien lehetunk fent forumokon? mert magyarban most kezdett el igazan terjedni csanadnak meg annak a lobaszo hosszufeju gecinek koszonhetoen aki htn-nak kepzeli magat, most van egy masik aki marlon editeket csinal magarol, de regisztralva szerintem kajak max 100-200 v max 500 magyar volt fent osszesen. En meg 23-ban tevedtem fel orgra meg quorara 15 evesen es akkor csak annyit olvastam el, hogy pubertas alatt mire figyeljek, hogy magas legyek (188 lettem vegul szoval lowkey bevalt par trukk a genetikamon kivul), mert nem akartam tul sok idot elpazarolni akkoriban meg technikumi masodeveskent, es csak most szantam el magam, hogy rendesen regisztraljak is par helyre, de eddig teged lattalak fent mashol @Inanimate Pragmatist , pufurc-ot, mindofbenit, xevuxia-t aki 24-es tag, mellette a deutschtomikat, meg meg par regebbit aki mostanaban nem volt tul aktiv (a nevet nem tudom, de nagy magyarorszag es nyilas logo volt a signaturejeben)

de amugy kb mennyien lehetunk fent forumokon? mert magyarban most kezdett el igazan terjedni csanadnak meg annak a lobaszo hosszufeju gecinek koszonhetoen aki htn-nak kepzeli magat, most van egy masik aki marlon editeket csinal magarol, de regisztralva szerintem kajak max 100-200 v max 500 magyar volt fent osszesen. En meg 23-ban tevedtem fel orgra meg quorara 15 evesen es akkor csak annyit olvastam el, hogy pubertas alatt mire figyeljek, hogy magas legyek (188 lettem vegul szoval lowkey bevalt par trukk a genetikamon kivul), mert nem akartam tul sok idot elpazarolni akkoriban meg technikumi masodeveskent, es csak most szantam el magam, hogy rendesen regisztraljak is par helyre, de eddig teged lattalak fent mashol @Inanimate Pragmatist , pufurc-ot, mindofbenit, xevuxia-t aki 24-es tag, mellette a deutschtomikat, meg meg par regebbit aki mostanaban nem volt tul aktiv (a nevet nem tudom, de nagy magyarorszag es nyilas logo volt a signaturejeben)
+Gellert, de o egy ideje inkabb csak angolul csinal videokat. Van par niche tiktokos akinek valszeg van fiokja, de azok nevet nem vagom kivulrol

miafasz xd en nem vagom ezeket de szerintem nem is baj
kajak jobb is, neha akkora nagy faszsagot kepes par faszi irni.
Multkor valaki Atlas csigolyarol csinalt editet es vagy 6-7en (sixseven) alaraktak a bp stickert meg spammeltek, hogy kishazankba is elerkezett vegre. egy kibaszott csigolyarol ami minden egyes embernel ugyanugy epul fel... Kajak van par agyhalott geci.
Raadasul osztalytarsaim megallas nelkul spammelik a cortisolt mint szot es az egyik minden egyes not lefoidoz indok nelkul.
megyek amugy csicsikalni szoval puszilom a pocid, majd ha van kedved kesobb meg beszelhetunk, csokollak 😘

kajak jobb is, neha akkora nagy faszsagot kepes par faszi irni.
Multkor valaki Atlas csigolyarol csinalt editet es vagy 6-7en (sixseven) alaraktak a bp stickert meg spammeltek, hogy kishazankba is elerkezett vegre. egy kibaszott csigolyarol ami minden egyes embernel ugyanugy epul fel... Kajak van par agyhalott geci.
Raadasul osztalytarsaim megallas nelkul spammelik a cortisolt mint szot es az egyik minden egyes not lefoidoz indok nelkul.
megyek amugy csicsikalni szoval puszilom a pocid, majd ha van kedved kesobb meg beszelhetunk, csokollak 😘
azigen geci😭 az en osztalyomba is kb ezvan es kurva idegesito mert azt se tudjak mit beszelnek de amugy joejt enis megyek aludni

Anyám beszél magyarul, de én alig tanultam meg

Anyám beszél magyarul, de én alig tanultam meg
1764617418564l.webp

Sounds horrid. So in short, we have morons in our homeland translating and making edits about looksmax topics back home now?

yeah I'll try to find some examples soon so you can understand how bad it is, but most of it are rather cringe than funny sadly
Sad. They would be better off making Trianon edits.

some do, saw an edit with Toroczkai and how we'll get Erdély back if he gets elected prime minister, it had the same style as those Agartha edits :monkahmm:
The only bit of land Hungary can gain back is transcarpathia. Even that is iffy.

Users who are viewing this thread

• iqletandrew73
  • Inanimate Pragmatist
  • Anna
  • junebug
  • zeniv
Back