- Solutions
- 2
- Guild
- 2based
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ты шо совсем шибанулся? ты не единствиный в мире кто просмотрел какой то там анимэ бляwhy they just straight taking my fav character and larping it
все услышалты шо совсем шибанулся? ты не единствиный в мире кто просмотрел какой то там анимэ бля
cage
и?все услышал
I don't think y'all imagine how expensive it will be as add-ons + how taxing it will be on the servers to host all that
hold on the messenger just sent me another one, just for youI don't think y'all imagine how expensive it will be as add-ons + how taxing it will be on the servers to host all that
ну услышал и стало тягостно, гнетуще, угнетающе, мучительно, невыносимо, тревожно, беспокойно, тоскливо, меланхолично, уныло, мрачно, депрессивно, подавленно, апатично, безысходно, безрадостно, пусто, ноюще, щемяще, сиротливо, одиноко, неуютно, зябко, жутковато, панически, мнительно, паршиво, мерзко, отвратительно, кисло, надломленно, надрывисто, подвально, потерянно, маетно, раздрайно, вымотанно, фрустрированно, дистрессово, субдепрессивно, травматично, надсадно, сосуще, давяще, гнилостно, противно, нудно, скребуще, вязко, безнадежно что кто то кроме меня посмотрел код гиасс
Hey at least the dildx length matches the irl one... ighold on the messenger just sent me another one, just for you
View attachment 370353
совсем охуелну услышал и стало тягостно, гнетуще, угнетающе, мучительно, невыносимо, тревожно, беспокойно, тоскливо, меланхолично, уныло, мрачно, депрессивно, подавленно, апатично, безысходно, безрадостно, пусто, ноюще, щемяще, сиротливо, одиноко, неуютно, зябко, жутковато, панически, мнительно, паршиво, мерзко, отвратительно, кисло, надломленно, надрывисто, подвально, потерянно, маетно, раздрайно, вымотанно, фрустрированно, дистрессово, субдепрессивно, травматично, надсадно, сосуще, давяще, гнилостно, противно, нудно, скребуще, вязко, безнадежно что кто то кроме меня посмотрел код гиасс

совсем охуел
не буду читать эту хирню![]()
i was saying schizobabble dnr in rusenglish pls