- קַרנָןΔεν σου φτάνουν δύο χρόνια να με ξεπεράσεις; Κρίμα κρίμα τέτοιο παιδί
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
- קַרנָןΔεν σου φτάνουν δύο χρόνια να με ξεπεράσεις; Κρίμα κρίμα τέτοιο παιδί
Νίγηρα είσαι 1 από τις εκατοντάδες γυναίκες στις οποίες θα αναπαράγω και θα απλώσω τον σπόρο μου για να εδραιώσω το μεγαλείο και την κυριαρχία μου σε όλο τον κόσμο. Είστε φτιαγμένοι για τεράστιο ιρανικό πέοςΔεν σου φτάνουν δύο χρόνια να με ξεπεράσεις; Κρίμα κρίμα τέτοιο παιδί
Bro what- קַרנָן
.Bro what
Έτσι αγορίνα μου να εξαπλωθεί ο αυτισμός σουΝίγηρα είσαι 1 από τις εκατοντάδες γυναίκες στις οποίες θα αναπαράγω και θα απλώσω τον σπόρο μου για να εδραιώσω το μεγαλείο και την κυριαρχία μου σε όλο τον κόσμο. Είστε φτιαγμένοι για τεράστιο ιρανικό πέος
Perioddtt queen you tell him !!Έτσι αγορίνα μου να εξαπλωθεί ο αυτισμός σου
Το σπερμο χάπο με είπε νέγρο στα ιρλανδικά ..תרגמת את זה זונה
Wrong I called you a whore in HebrewΤο σπερμο χάπο με είπε νέγρο στα ιρλανδικά ..
fuck this shit im going full nuclearPerioddtt queen you tell him !!
.Έτσι αγορίνα μου να εξαπλωθεί ο αυτισμός σου
All in masculine words...glad Google is acknowledging your faggy assfuck this shit im going full nuclear
Θα σε είχα βασίλισσα κορώνα στο κεφάλι μου ..στα όπα όπα να μην πάθεις τίποτα, όλα εγώ θα στα έκανα κοκονα μου .Στα τέσσερα θα κάτσω να απλώσεις τα πόδια σου στην πλάτη μου , ένα χαλί θα ήμουν για σένα.
diddyHoly fuck u might get banned for this
the guy under me gets no bitchesAll in masculine words...glad Google is acknowledging your faggy ass
I dont speak big nose language, but it suits you well.אני ממש אהרוג אותך ואשתה את הדם שלך. אני אונס אותך וארצח את כל המשפחה שלך ואגרום לך לראות איך אני מענה אותם וחותך את איברי המין שלהם ואז אונס את גופותיהם ויהרוג ולהרוס את כל מה שאתה אוהב בחיים האלה. אני רוצה שתמות.
Which onei edited. edit urs too ngl that was too far
Diddy didnt do itWhich one
balls in my mouthAll in masculine words...glad Google is acknowledging your faggy ass
nice one bro your very cleverI dont speak big nose language, but it suits you well.
I did I did no worriesbreh edit it out plz
thank u bludI did I did no worries
bro edit the last one out dogWhich one
HahahaHoly fuck u might get banned for this
balls in my mouth type shitHahaha
I didbro edit the last one out dog
Brutal your boy is ignoring youim deadass on my last strike @Whitepill christ almighty plz
much love bro. Sheeet i gotta hop back on my medsI did
..nvmBrutal your boy is ignoring you
I’m on an ethereal high rnBrutal your boy is ignoring you
@Whitepill your blind ass should thank me not dislike meHahaha
Δεν το διαβάζω..τζατζίκι σουβλάκι μαλακα@RainbowDash rate my greek
Θα σου κόψω το καφέ κεφάλι με τα γυμνά μου χέρια, θα βιάσω τη μητέρα σου μπροστά στον πατέρα σου και στα μάτια σου, μετά θα την κόψω και θα χρησιμοποιήσω τα έντερά της για να στραγγαλίσω τον πατέρα σου. Θα σε κάνω να σκύψεις και να αφήσεις τον κάθε Εβραίο να έχει τον τρόπο του με τον ανοιχτόχρωμο κώλο σου. Μετά από αυτό, θα φωνάξω τα σκυλιά για το μερίδιό τους. Όταν τελειώσουν, θα σου σπάσω ένα-ένα τα δάχτυλα και θα σου ξεσκίσω όλα τα δόντια με σκουριασμένη πένσα. Μετά, θα βγάλω τα μάτια σου από το κρανίο σου με ένα κουτάλι και θα σου τα ταΐσω. Στο τέλος, το μακροχρόνιο δέρμα σου θα κόψει τα άκρα σου και θα σε ρίξει στην τουαλέτα όπου ανήκεις.
High T@RainbowDash rate my greek
Θα σου κόψω το καφέ κεφάλι με τα γυμνά μου χέρια, θα βιάσω τη μητέρα σου μπροστά στον πατέρα σου και στα μάτια σου, μετά θα την κόψω και θα χρησιμοποιήσω τα έντερά της για να στραγγαλίσω τον πατέρα σου. Θα σε κάνω να σκύψεις και να αφήσεις τον κάθε Εβραίο να έχει τον τρόπο του με τον ανοιχτόχρωμο κώλο σου. Μετά από αυτό, θα φωνάξω τα σκυλιά για το μερίδιό τους. Όταν τελειώσουν, θα σου σπάσω ένα-ένα τα δάχτυλα και θα σου ξεσκίσω όλα τα δόντια με σκουριασμένη πένσα. Μετά, θα βγάλω τα μάτια σου από το κρανίο σου με ένα κουτάλι και θα σου τα ταΐσω. Στο τέλος, το μακροχρόνιο δέρμα σου θα κόψει τα άκρα σου και θα σε ρίξει στην τουαλέτα όπου ανήκεις.
GoodEveryone gets so creative when it comes to insulting me
whole fourm bands together to say the most obscene shit possible. Id keep going but I'm legit gonna get banned soon. Ur a good sport tho ngl. RespectEveryone gets so creative when it comes to insulting me
Not you ..you just suck off tombradyloverGood
I will eat your ballsNot you ..you just suck off tombradylover
The raw diet is getting a bit wildI will eat your balls
I would eat your organs but you eat too many toxins for it to be nutritiousThe raw diet is getting a bit wild
What else can you eat?I would eat your organs but you eat too many toxins for it to be nutritious
Do u have acne?What else can you eat?
If not I will eat the skin and fleshDo u have acne?
eat her ass srsDo u have acne?
What’s her bodyfat percentageeat her ass srs
Can't even make an innuendo..If not I will eat the skin and flesh
eat her ass srs
U are a teenager like me so it’s likely u have acneCan't even make an innuendo..
high. she told me shes bordering obesity. Likely shes 30% and upWhat’s her bodyfat percentage
Thread starter | Similar threads | Forum | Replies | Date |
---|---|---|---|---|
Guide ULTIMATE Guide For AGA (Androgenetic alopecia) Naturally (Megathread) 👨🦲->🧑🦱 | Looksmaxxing | 4 | ||
𝕀𝕥𝕤 𝕥𝕙𝕖 𝕨𝕒𝕪 𝕀𝕞 𝕗𝕖𝕖𝕝𝕚𝕟𝕘 | Off-Topic | 10 | ||
Dtruggling to cope with being a 3.5 - 4. (So over)😔 | Off-Topic | 3 | ||
JFL 😨 | Off-Topic | 2 |