Join 33,000+ Looksmaxxing Members!

Register a FREE account today to become a member. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox.

• DISCLAIMER: DO NOT ATTEMPT TREATMENT WITHOUT LICENCED MEDICAL CONSULTATION AND SUPERVISION

This is a public discussion forum. The owners, staff, and users of this website ARE NOT engaged in rendering professional services to the individual reader. DO NOT use the content of this website as an alternative to personal examination and advice from licenced healthcare providers. DO NOT begin, delay, or discontinue treatments and/or exercises without licenced medical supervision. Learn more

JFL 👌

Δεν σου φτάνουν δύο χρόνια να με ξεπεράσεις; Κρίμα κρίμα τέτοιο παιδί
Νίγηρα είσαι 1 από τις εκατοντάδες γυναίκες στις οποίες θα αναπαράγω και θα απλώσω τον σπόρο μου για να εδραιώσω το μεγαλείο και την κυριαρχία μου σε όλο τον κόσμο. Είστε φτιαγμένοι για τεράστιο ιρανικό πέος

Νίγηρα είσαι 1 από τις εκατοντάδες γυναίκες στις οποίες θα αναπαράγω και θα απλώσω τον σπόρο μου για να εδραιώσω το μεγαλείο και την κυριαρχία μου σε όλο τον κόσμο. Είστε φτιαγμένοι για τεράστιο ιρανικό πέος
Έτσι αγορίνα μου να εξαπλωθεί ο αυτισμός σου

fuck this shit im going full nuclear

Θα σε είχα βασίλισσα κορώνα στο κεφάλι μου ..στα όπα όπα να μην πάθεις τίποτα, όλα εγώ θα στα έκανα κοκονα μου .Στα τέσσερα θα κάτσω να απλώσεις τα πόδια σου στην πλάτη μου , ένα χαλί θα ήμουν για σένα.
All in masculine words...glad Google is acknowledging your faggy ass

אני ממש אהרוג אותך ואשתה את הדם שלך. אני אונס אותך וארצח את כל המשפחה שלך ואגרום לך לראות איך אני מענה אותם וחותך את איברי המין שלהם ואז אונס את גופותיהם ויהרוג ולהרוס את כל מה שאתה אוהב בחיים האלה. אני רוצה שתמות.
I dont speak big nose language, but it suits you well.

@RainbowDash rate my greek

Θα σου κόψω το καφέ κεφάλι με τα γυμνά μου χέρια, θα βιάσω τη μητέρα σου μπροστά στον πατέρα σου και στα μάτια σου, μετά θα την κόψω και θα χρησιμοποιήσω τα έντερά της για να στραγγαλίσω τον πατέρα σου. Θα σε κάνω να σκύψεις και να αφήσεις τον κάθε Εβραίο να έχει τον τρόπο του με τον ανοιχτόχρωμο κώλο σου. Μετά από αυτό, θα φωνάξω τα σκυλιά για το μερίδιό τους. Όταν τελειώσουν, θα σου σπάσω ένα-ένα τα δάχτυλα και θα σου ξεσκίσω όλα τα δόντια με σκουριασμένη πένσα. Μετά, θα βγάλω τα μάτια σου από το κρανίο σου με ένα κουτάλι και θα σου τα ταΐσω. Στο τέλος, το μακροχρόνιο δέρμα σου θα κόψει τα άκρα σου και θα σε ρίξει στην τουαλέτα όπου ανήκεις.
Δεν το διαβάζω..τζατζίκι σουβλάκι μαλακα

@RainbowDash rate my greek

Θα σου κόψω το καφέ κεφάλι με τα γυμνά μου χέρια, θα βιάσω τη μητέρα σου μπροστά στον πατέρα σου και στα μάτια σου, μετά θα την κόψω και θα χρησιμοποιήσω τα έντερά της για να στραγγαλίσω τον πατέρα σου. Θα σε κάνω να σκύψεις και να αφήσεις τον κάθε Εβραίο να έχει τον τρόπο του με τον ανοιχτόχρωμο κώλο σου. Μετά από αυτό, θα φωνάξω τα σκυλιά για το μερίδιό τους. Όταν τελειώσουν, θα σου σπάσω ένα-ένα τα δάχτυλα και θα σου ξεσκίσω όλα τα δόντια με σκουριασμένη πένσα. Μετά, θα βγάλω τα μάτια σου από το κρανίο σου με ένα κουτάλι και θα σου τα ταΐσω. Στο τέλος, το μακροχρόνιο δέρμα σου θα κόψει τα άκρα σου και θα σε ρίξει στην τουαλέτα όπου ανήκεις.
High T