Keremwantstomog
Member
- Online time
- 10h 18m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim onu yanlisikla öyle yazdım başka ne duzeltebilirimKardeşim niye türkçe yazıyon millet nasıl anlayacak bu arada maalesef kemiksiz duruyorsun eğer yaşın küçükse büyüyünce belki çıkar kemikler
Dediğim gibi eğer yaşın küçükse belki kemik artar onu bekle onun dışında bide göz altı torbaları ile yüzündeki ödemlerden kurtulursan bişeyler oturabilir. Ha mewing yap ve boyun çalış çene kısmı biraz düzelsin. Yapabiliyorsan sakızda çiğne ikiye böl sakızı iki taraftaki en arkadaki dişlere koy bunları yaptıktan sonra bide yaşının oturmasıyla bişeyler düzelirTeşekkür ederim onu yanlisikla öyle yazdım başka ne duzeltebilirim
Yaşım 16 benim chin recessed oraya bone smash yapıyorum premolarlarla 1 saat sakız cigniyorum çift tarafla ayrıca chin tuck neck curl yapiyorum ve mewing günde 20k adım atiyorum muz haşlanmış patates yoğurt kayısı yiyorum 35 gündür şeker tuketmiyorum işlenmiş gıda yemiyorumDediğim gibi eğer yaşın küçükse belki kemik artar onu bekle onun dışında bide göz altı torbaları ile yüzündeki ödemlerden kurtulursan bişeyler oturabilir. Ha mewing yap ve boyun çalış çene kısmı biraz düzelsin. Yapabiliyorsan sakızda çiğne ikiye böl sakızı iki taraftaki en arkadaki dişlere koy bunları yaptıktan sonra bide yaşının oturmasıyla bişeyler düzelir
Bonesmash dışı yaptığın diğer şeyler iyi bonesmash konusu biraz belirsiz bi konu olduğu için yorum yapmiyacağım. Onun dışı hala kemiklerinin artma olasılığı var 16 yaşındasın çok moral bozmaYaşım 16 benim chin recessed oraya bone smash yapıyorum premolarlarla 1 saat sakız cigniyorum çift tarafla ayrıca chin tuck neck curl yapiyorum ve mewing günde 20k adım atiyorum muz haşlanmış patates yoğurt kayısı yiyorum 35 gündür şeker tuketmiyorum işlenmiş gıda yemiyorum
Yaşım 16 benim chin recessed oraya bone smash yapıyorum premolarlarla 1 saat sakız cigniyorum çift tarafla ayrıca chin tuck neck curl yapiyorum ve mewing günde 20k adım atiyorum muz haşlanmış patates yoğurt kayısı yiyorum 35 gündür şeker tuketmiyorum işlenmiş gıda yemiyorum
Ve gözlerimi nasıl duzeltebilirimDediğim gibi eğer yaşın küçükse belki kemik artar onu bekle onun dışında bide göz altı torbaları ile yüzündeki ödemlerden kurtulursan bişeyler oturabilir. Ha mewing yap ve boyun çalış çene kısmı biraz düzelsin. Yapabiliyorsan sakızda çiğne ikiye böl sakızı iki taraftaki en arkadaki dişlere koy bunları yaptıktan sonra bide yaşının oturmasıyla bişeyler düzelir
Teşekkür ederimBonesmash dışı yaptığın diğer şeyler iyi bonesmash konusu biraz belirsiz bi konu olduğu için yorum yapmiyacağım. Onun dışı hala kemiklerinin artma olasılığı var 16 yaşındasın çok moral bozma
Kanka maalesef gözler çok düzelen şeyler değil göz altı torbalarını çözer uykunu falan düzgün alırsan düzelir belki. Oda belki eğer genetikse çok yapacak bişey yok ama gözlerin çok yorgun duruyor eğer uyku sıkıntın varsa çöz.Ve gözlerimi nasıl duzeltebilirim
Kanka maalesef gözler çok düzelen şeyler değil göz altı torbalarını çözer uykunu falan düzgün alırsan düzelir belki. Oda belki eğer genetikse çok yapacak bişey yok ama gözlerin çok yorgun duruyor eğer uyku sıkıntın varsa çöz.
Kanka maalesef gözler çok düzelen şeyler değil göz altı torbalarını çözer uykunu
Tekrar teşekkür ederim 7-8 saat uyku alıyorum ve diğer paylaşımıma bakip eksiklerimi soylerermisin neler yapabilirim yandaş its overmi low set bone..Kanka maalesef gözler çok düzelen şeyler değil göz altı torbalarını çözer uykunu falan düzgün alırsan düzelir belki. Oda belki eğer genetikse çok yapacak bişey yok ama gözlerin çok yorgun duruyor eğer uyku sıkıntın varsa çöz
Rica ederimde dedim burda diyeceğimi en azından şuan ki bulunduğun yaşta its never over ne olacağı belli olmaz. Sen sağlıklı beslen düzgün bak kendine gerisini gelişimine bırakTekrar teşekkür ederim 7-8 saat uyku alıyorum ve diğer paylaşımıma bakip eksiklerimi soylerermisin neler yapabilirim yandaş its overmi low set bone..
Teşekkürler. Bişi sormak istiyorum bu paylasimlarin daha çok görülmesi için ne yapmaliyimRica ederimde dedim burda diyeceğimi en azından şuan ki bulunduğun yaşta its never over ne olacağı belli olmaz. Sen sağlıklı beslen düzgün bak kendine gerisini gelişimine bırak
Pek yapabileceğin bir şey yok dikkat çekmesi lazım konu başlığının zaten öyle pek dikkat çekmiyor rate konuları. Eğer illaha bissürü yorum almak istiyorsan org a git ama ordakiler çok acımasız üzebilirler seniTeşekkürler. Bişi sormak istiyorum bu paylasimlarin daha çok görülmesi için ne yapmaliyim
SaolasinnnPek yapabileceğin bir şey yok dikkat çekmesi lazım konu başlığının zaten öyle pek dikkat çekmiyor rate konuları. Eğer illaha bissürü yorum almak istiyorsan org a git ama ordakiler çok acımasız üzebilirler seni