ben sana çözecem dur seni etiketlicem güzel bi kızın threadin altınaam meme atanda yok abi delete i koyup şoka mı gideyim ilaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ben sana çözecem dur seni etiketlicem güzel bi kızın threadin altınaam meme atanda yok abi delete i koyup şoka mı gideyim ilaha
h ltn adama kişm bakar abi BEN SİGARAYA ÇIKIYOMSzene bakmiyo kizlar 2 tane var pmde auram ekranın karşına nüfus ediyor
Dabbetul islamEs-selamu aleyküm
ahaaa başladık o bio geldiyseEs-selamu aleyküm
toprakla ne dalga geçmiştik be hahaha eski günler geldi aklımaen ucuza ve kaliteli hidrokortizon nerden bulunur
AMK seni aradım bulamadım Mersin'de fotonu da çıkartmıştır kirtasiyede gordugum yerde sikecektim sneitoprak feci yakışıklı çocuk bu arada göreniniz varmı
CÜNEYT ARKIN AVİ SENİ KORUYAMAZOlm bak git org hesabima bak beni takip edenlere emir bekliyolar saçlarım üstüne adamların hazirda
knk çeşitlilik var burda hiç birinin farkı yok büyük ihtimal kötü olanlar dışında@EK0 bu replerin farkı varmı yoksa niye 30 tane var
foid jflsi kanka alışıyorsun bi süre sonrabu jfl ne
ben kimim canofoid jflsi kanka alışıyorsun bi süre sonra
yok yok sen gordonsun çözdüm tüm taşlar yerine oturdu doxlandınız hepinizben kimim cano
@Maarda @stuntmanmike hiç ama hiç bişey bilmiyoyok yok sen gordonsun çözdüm tüm taşlar yerine oturdu doxlandınız hepiniz
şu ana kadar saydıkları adamlardan hiç biri olmamamız peki@Maarda @stuntmanmike hiç ama hiç bişey bilmiyo
Sen gordonsun maarda toprak@Maarda @stuntmanmike hiç ama hiç bişey bilmiyo
nerden çıktı bumaarda toprak
jfl amk jflView attachment 430288
daha napayım kanıtlamak için