Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sadec e lisenin son2 senesinde yaptım ztn@Recai sen lisede hiç manita yaptın mı
over gibi geliyor amk ya tek bi kızdan belki oluruz gibi umudum vardı onlada olamicaz gibi hissettim adam akıllı ilişki yapamadan lise bitecek son senemsadec e lisenin son2 senesinde yaptım ztn
Zorlasan yaparsin aslındaover gibi geliyor amk ya tek bi kızdan belki oluruz gibi umudum vardı onlada olamicaz gibi hissettim adam akıllı ilişki yapamadan lise bitecek son senem
kanka uğraşsam yapılır 5 dk sürmezde amk bişey hissetmediğim kızlada bişey yaşamak istemiyorumZorlasan yaparsin aslında
Valla sans isi karsina sevebilecegin birinin cikmasi ama ileride illa karsina cikacaktirkanka uğraşsam yapılır 5 dk sürmezde amk bişey hissetmediğim kızlada bişey yaşamak istemiyorum
ortaokulda 9.sınıfta falan benden hoşlanan bana manyak yürüyen kızlar vardı benim o sıra götüm kalktı daha önümüzde koskoca lise var daha ne kızlarla çıkarım boşver bunları dedim o gün bugündür flört ilerisine geçemedim bi kızla
Teenage love cuckoldlugun en yüksek mevki.ağır bi monotonluk çöktü sanırım liseyi manita yapamadan bitiricez