- Solutions
- 1
- Online time
- 5d 4h
olm nerden biliyon da oyle konusuyonkız la!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
olm nerden biliyon da oyle konusuyonkız la!
bu adami bi öldürsek olur mu yayarrm git calis, yarin hoca kiz larpi bilglierden 50 yapistirirsa, karsi simitci ahmet abide ciraklik yaparsin amk
lanolayı bilenler
![]()
ol aşkım!bu adami bi öldürsek olur mu ya
Varyagli gurese gelen var mi
iyi reis çok şükür sendenNeyse nabersiniz ya
bi siktir amk velet amiyla ugrasamambu adami bi öldürsek olur mu ya
Aynı be hacı ya eyvallahiyi reis çok şükür senden
sakinbi siktir amk velet amiyla ugrasamam
Cutest funniest girl= erzincanlı gara memedsakin
sen kimsinCutest funniest girl= erzincanlı gara memed
AOPWKDPOAWKDPOWAKPO yaa kanka roblox manita gibi bu adamsakin
ol aşkım!
recai benim askim kiskanmayin bakAOPWKDPOAWKDPOWAKPO yaa kanka roblox manita gibi bu adam
org sefiri recai iskenderin düştüğü hallere bak
View attachment 426593
Hanların hanı cellerin celi yedi chudların hükümdarı htnnin son kılıcı Pentatonic hazretlerisen kimsin
knk hani istediğim xamandı? yalancı!knk istedigin zmn?
ben şu adamın galerisi çok merak ediyorum
Salı pazarı gibi amk her şey varben şu adamın galerisi çok merak ediyorum
KPOWKDOPAWKDPOAWOKP kanka sen bunları niye indiriyon
Hazırda bulunsun : DDDKPOWKDOPAWKDPOAWOKP kanka sen bunları niye indiriyon
AOPWKDPOAWPWOA bir insan niye böyle bişey yaparHacı birde burda hem çok guide hemde çok niche shitpost atmisligim var. Arama kısmına Kazakhstan Meme Archive yazsana bi SKJDJSJDJSJD
Kurallarda kimse Kazakistan meme arşivi yapamazsın demiyordu, şah ve mat liberalAOPWKDPOAWPWOA bir insan niye böyle bişey yapar
bu arada ben banlanmadan önce sen gym pozlama guide yapacam falan diyordun yaptın mı
sıkıntı yok reis ama bi gün yaparsan o guideı ilk beni etiketle adam akıllı bi pozlama bilgim yok çok yanlış çekiyorum fotolarıKurallarda kimse Kazakistan meme arşivi yapamazsın demiyordu, şah ve mat liberal
Yok hacı ya tatilde az kilo aldım birde çok zamanım olmuyor bu aralar, çok guide atamıyorum
Hacı bu işin en önemli kısmı tam ışığın altında durup belini doğru bükmek, atarsam direkt etiketlerim senisıkıntı yok reis ama bi gün yaparsan o guideı ilk beni etiketle adam akıllı bi pozlama bilgim yok çok yanlış çekiyorum fotoları