Join 63,000+ Looksmaxxing Members!

Register a FREE account today to become a member. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox.

• DISCLAIMER: DO NOT ATTEMPT TREATMENT WITHOUT LICENCED MEDICAL CONSULTATION AND SUPERVISION

This is a public discussion forum. The owners, staff, and users of this website ARE NOT engaged in rendering professional services to the individual reader. DO NOT use the content of this website as an alternative to personal examination and advice from licenced healthcare providers. DO NOT begin, delay, or discontinue treatments and/or exercises without licenced medical supervision. Learn more

selam

yasy

let them eat cake
Reputable
Established ★★
Time Online
10d 16h
Guild
Therese Lisbon
erkek arkadaş istiyorum

Register to hide this ad
erkek arkadaş istiyorum
Ben de kız arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. Suçu kızlara atmıyorum yine de, çünkü başkasını suçlamak sorumluluktan kaçmaktır. Sorumluluktan kaçmak korkakların işidir. Kısa süreli ilişkileri o yüzden sevmiyorum/desteklemiyorum ama diğer türlüsünü de insanlar istemiyor artık.

Ben de kız arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. Suçu kızlara atmıyorum yine de, çünkü başkasını suçlamak sorumluluktan kaçmaktır. Sorumluluktan kaçmak korkakların işidir. Kısa süreli ilişkileri o yüzden sevmiyorum/desteklemiyorum ama diğer türlüsünü de insanlar istemiyor artık.
sorumlu

Herkesin sahip olması gereken bir özellik. Eskiden de sadakatsizlik vardı ama bu kadar hissedilir kadar değildi. Yine az ya da çok problemleri birlikte çözmek için gayret ediliyordu. Ve belki de sosyal medya olmadığı için yanındakiyle birlikte olmak zorunda kalıyordu insanlar. Şimdiki çağda yaşasalar muhtemelen onlar da uzun süreli ilişkilerden uzak dururlardı.

Users who are viewing this thread

Back