Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
birini araerkek arkadaş istiyorum
Ben de kız arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. Suçu kızlara atmıyorum yine de, çünkü başkasını suçlamak sorumluluktan kaçmaktır. Sorumluluktan kaçmak korkakların işidir. Kısa süreli ilişkileri o yüzden sevmiyorum/desteklemiyorum ama diğer türlüsünü de insanlar istemiyor artık.erkek arkadaş istiyorum
başarılarBen de kız arkadaş arıyorum ama bulamıyorum.
sorumluBen de kız arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. Suçu kızlara atmıyorum yine de, çünkü başkasını suçlamak sorumluluktan kaçmaktır. Sorumluluktan kaçmak korkakların işidir. Kısa süreli ilişkileri o yüzden sevmiyorum/desteklemiyorum ama diğer türlüsünü de insanlar istemiyor artık.
Herkesin sahip olması gereken bir özellik. Eskiden de sadakatsizlik vardı ama bu kadar hissedilir kadar değildi. Yine az ya da çok problemleri birlikte çözmek için gayret ediliyordu. Ve belki de sosyal medya olmadığı için yanındakiyle birlikte olmak zorunda kalıyordu insanlar. Şimdiki çağda yaşasalar muhtemelen onlar da uzun süreli ilişkilerden uzak dururlardı.sorumlu
I don’t speak this
She said she wants you basicallyI don’t speak this
gtfoooShe said she wants you basically
I found out recently this man is working in finance. He will fund your escape to the UKgtfooo
why would i want to go to the ukI found out recently this man is working in finance. He will fund your escape to the UK
Why am I being summoned to the kebab convention@azaire thoughts?
do u think this foid would give a chance to a trucel like me??Why am I being summoned to the kebab convention
hayır@yasy would u?![]()
ona bir şans verhayır
üzgünüm
resim?ona bir şans ver